ANEM A FER HISTÒRIA… ¿ARRIBAREM A TEMPS?

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

La Falla del Regne ha presentat en ‘Una Festa per a Tots’ els proyectes que en març plantaran en nostra demarcació Sergio Musoles i Ana López. Junt als representants de 2016, Laura Ballester Mas, Reyes Osset Calatayud i Vicente Hércules Codes, han mostrat l’aspecte de les que seran les falles d’un proyecte englobat. Les dos falles compartixen temàtica i un mateix fil, estant relacionades la major en l’infantil. I inclús abdos lemes junts formen el lema complet del proyecte: ANEM A FER HISTÒRIA… ¿ARRIBAREM A TEMPS?
La falla gran, ‘Anem a fer Història…’, firmada per Musoles, nos mostrarà l’experiment Chronofalles, una apuntà fallera #buscantfalla a través de l’història del Regne de Valéncia.
La falla infantil ‘… ¿arribarem a temps?’ mostrarà als infantils de la falla imitant als seus majors i construint la seua particular màquina del temps.
#buscantfalla #unitssomregne

La Falla del Regne ha presentado en ‘Una Festa per a Tots’ los proyectos que en marzo plantarán en nuestra demarcación Sergio Musoles y Ana López. Junto a los representantes de 2016, Laura Ballester Mas, Reyes Osset Calatayud y Vicente Hércules Codes, han mostrado el aspecto de las que serán las fallas de un proyecto englobado. Las dos fallas comparten temática e hilazón, estando relacionada la mayor con la infantil. E incluso los dos lemas juntos forman el lema completo del proyecto: Anem a fer història… ¿arribarem a temps?
La falla grande, ‘Anem a fer Història…’, firmada por Musoles, nos mostrará el experimento Chronofalles, una apuntà fallera #buscantfalla a través de la historia del Reino de Valencia.
La falla infantil ‘… ¿arribarem a temps?’ mostrará a los infantiles de la falla imitando a sus mayores y construyendo su particular máquina del tiempo.
#buscantfalla #units somregne

You may also like...