CALÀBRIA TEATRE-“EL MELIC DEL MÓN”

En l’obra “El melic del món” interpretada per Calàbria Teatre finalisà anit el Concurs de Teatre de JCF en la modalitat Obra Curta A.
I ausades que l’intervenció de nostra Falla va respondre a les expectatives creades, ya no a soles pel divertit contingut de l’obra, sino també per les sensacionals interpretacions de cadascú de nostres actors, com aixina ho va reconéixer el numerós públic congregat en el fort aplaudiment en que despediren la seua actuació.
A soles queda esperar que igualment siga valorada i recompensada pel Jurat del concurs.
#unitssomregne

Con la obra “El melic del món” interpretada por Calàbria Teatre finalizó anoche el Concurso de Teatro de JCF en la modalidad Obra Corta A.
Y sobradamente la intervención de nuestra Falla respondió a las expectativas creadas, ya no solo por el divertido contenido de la obra, sino también por las sensacionales interpretaciones de cada uno de nuestros actores, como así lo reconoció el numeroso público congregado con el fuerte aplauso con que despidieron su actuación.
Solo queda esperar que igualmente sea valorada y recompensada por el Jurado del concurso.
#unitssomregne

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

>

You may also like...