PRESENTACIÓ DE PROYECTES EN EL CASAL DEL REGNE

El divendres 30 de setembre tenia lloc en el Casal del Regne la presentació de proyectes a la comissió de les falles que plantaran el pròxim mes de març els artistes Sergio Musoles i Carlos Carsí.

bocetos_01

La nit es va iniciar en la proyecció de dos divertits audiovisuals per mig dels quals es va donar a conéixer l’aspecte de les que seran les falles de la nostra comissió per a l’any 2017. Dos gran proyectes que porten implícits els senyals d’identitat de les nostres propostes, basades principalment en l’ingeni i la gràcia.

bocetos_03

Els ‘secrets’ seguiran sent-ho fins a la inauguració d’Una festa per a tots’. Fins llavors no es podran vore detalls d’estes magnífiques falles, que a més presenten moltes interessants novetats en abdós casos.

bocetos_02

Les Falleres Majors i presidents de la comissió van agrair als artistes els seus treballs i van procedir a firmar els simbòlics contractes en ells. Els germans Carla i Nacho Ayllón Ferraro, Marta Guallart Noguera i Vicente Hèrcules Codes van imprimir la seua firma junt en la de Musoles i Carsí en uns papers, per cert, molt peculiars. Es tractava de fulls de periòdic…

bocetos_04

La comissió va voler fer un chicotet obsequi a Sergio i a la seua dona, Ana López, pel naiximent de Pau, el primer fill de la parella. El regal va ser la seua primera brusa de faller, brodada en el seu nom.

También te podría gustar...