MAIG UN MÉS PLE D’ACTIVITATS

L’equip dels Regne Runners ha tornat un any més a la carrera per relleus Ekiden Valencia el 30 d’abril fent una magnífica participació. ¡Enhorabona regnícoles! #UnitsSomRegne #RegneRunners

Onda Cero Valéncia entregà el divendres 5 de maig els seus premis anuals “Gente de Fallas” pera reconéixer la llabor de persones i entitats que fan més gran la festa. En esta sexta edició el jurat ha reconegut en el Premio Gente de Fallas Individual a nostre Rafael FERRARO. #UnitsSomRegne

Sergi Musoles Ros ha rebut el reconeiximent pel primer premi d’Ingeni i Gràcia conseguit en les passades Falles per ‘Paren les rotatives’ en la Gala de l’Artista Faller celebrada el 5 de maig en l’Ajuntament  #UnitsSomRegne

Àngela Piera Ibàñez ya té el seu mereixcut premi, com a guanyadora del Concurs de Falles organisat per Kia Autopista Sur – Puerto i la Falla del Regne: un ninot a escala que li entregà el 12 de maig en el concesionari l’artista fallero Sergi Musoles Ros, en presència del Presidente i Fallera Major de la Falla del Regne, i del gerent de Kia Autopista Sur – Puerto, Àngel Vázquez. ¡¡¡Enhorabuena!!!

Els nostres màxims representants de 2017 varen participar per la vesprada del dumenge 14 de maig en la processó de la Mare de Deu dels Desamparats #UnitsSomRegne

El nostre artiste Sergi Musoles Ros va portar a Alacant el ninot de la foguera Costa Blanca-Entreplages en la que debuta en les Fogueres d’Alacant. ¡Avant, Sergi!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

You may also like...