CREMÀ DE LA FALLA GRAN DEL REGNE I FI DE FESTA

Enguany nos tocà esperar als bombers fins la una de la matinada del dia 20 de març. Mentrimentres la pluja caïa en força. Pero les falleres i els fallers estàvem esperant allí en la plaça junt a nostra Falla que anàvem a ofrenar al rito del Fòc, en l’alegria agredolça que sempre nos deixa este moment.

A la fi nostra Falla se va convertir en això, en Falla, en una cremà espectacular davall de la pluja. Era la fi d’un eixercici i el començament d’un Any Nou Faller sense solució de continuïtat.

Per això, en acabant, i arreplegada i lliure ya nostra demarcació de les deespulles dels dies de celebració, llevat encara de la cendra i algunes purnes ruentes, la Comissió se va dirigir al Casal per a celebrar els èxits d’este eixercici i brindar per l’entrant en nostres Falleres Majors, Ampar CABANES i Esther COMPAÑ i nostre incombustible President, Vicent HÈRCULESMiki“.

¡FELIÇ NINOU A TOTES I A TOTS!

#unitssomregne #nimesnimenysqueunafalla #somfallers

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

You may also like...