I EDICIÓ DELS PREMIS “PLANTANT BATALLA” DE LA FALLA DEL REGNE

La Falla del Regne celebrà el divendres 30 de maig la I edició dels Premis Plantant Batalla, lema de la falla plantada enguany per Sergio Musoles en nostra demarcació, en el transcurs d’un acte molt especial, emotiu y significatiu. I és que la comissió vol reconéixer des d’este any a les entitats, organismes i persones que, pel seu ímpetu, intrepidea i valentia ‘planten batalla’ en l’àmbit social i en l’àmbit faller.

El Premi Plantant Batalla en les Falles fon concedit a la Falla de les FAS, replegant el guardó el comandant militar de Valéncia i Castelló, el general Miguel Ángel Guil García, qui entregà tant a la Comissión com a les falleres mayors un obsequi.

La Falla del Regne vol aixina distinguir a la Falla de les FAS pels seus 31 anys de vigència com homenage de les Forces Armades al poble valencià i en especial a la festa fallera. Anys de compromís i dedicació plantant batalla per la festa del fòc valenciana. Des de l’any 2000, nostra comissió aporta la falla infantil que se planta en este event.

El Premi Plantant Batalla en la Societat fon per a ASPAYM Comunitat Valenciana, replegant el premi Pepe Balaguer, president honorífic de l’associació.

ASPAYM Comunidad Valenciana és una associació que naix en l’any 1982 en l’objectiu de millorar la calitat de vida i conseguir la plena integració en la societat dels lesionats medulars i grans discapacitats físics.

Hi ha que senyalar la relació de la Falla del Regne en ASPAYM, de la qual els seus socis fruïxen tots els anys d’un almorzar faller en el casal de la comissió.

L’acte, presentat per Lucía Andrés Zarapico i Virginia Ferraro Bonora, fon presidit pels nostres màxims representants de 2019, Amparo Cabanes Belenguer, Esther Compañ de la Riva i Vicente Hércules Codes.

#NiMesNiMenysQueUnaFalla  #SomFallers# UnitsSomRegne #Fallas #Falles

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

You may also like...