DINAR FI D’EIXERCICI

Encara que encetat ya un nou eixercici, i que fa ya quasi dos mesos i mig que les falles “Plantant batalla” i “Mare, vullc una mascota” són historia i cendra, la baixada de teló definitiva de l’eixercici faller 2018-2019, com és tradicional i no pot ser d’una atra manera, va tindre lloc el dissabte, 1 de juny, en nostre Casal, en eixe dinar fi d’eixercici que la Falla del Regne convida a tota la Comissió, a on se celebren els molts èxits conseguits i se rendix homenage a les activitats i molt de treball de les nostres falleres i fallers.

Un Casal abarrotat, molta complicitat i bon humor, arredoniren un migdia entorn als aperitius i exquisites paelles, en la millor companyia posible i el millor dels ambients.

#unitssomregne #nimesnimenysqueunafalla #somfallers

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

You may also like...