PINZELLADES REGNÍCOLES EN LES FOGUERES D’ALACANT 2019

Varis membres de nostra Comissió se desplaçaren a Alacant per a gojar de la seua festa major, nostres germanes les Fogueres.

El dia 21 la representació institucional encapçalada per les Falleres Majors 2019, Esther i Amparo, la Fallera Major 2020, Ana, i el President Vicente HÈRCULES, participà en l’Ofrena a la Mare de Deu del Remei, tenint l’honor enguany de fer-ho junt a la Foguera agermanada Sant Blai-La Torreta, a la que pertanyia la Bellea del Fòc Infantil, Noèlia Vinal, filla del President de la Foguera, el bon amic Kiko Vinal. Este fet nos va permetre assistir a tot el final de l’Ofrena dins de la concatedral de Sant Nicolau i a l’nterpretació dels himnes, junt a totes les entitats i autoritats convidades, a la porta de la catedral.

Posteriorment sopàrem en el Racó de la Foguera, sent atesos maravellosament, lo que hem d’agrair de tot cor a la Foguera germana.

El restant dels dies, cada u a la seua, vivírem i fruírem l’ambient festiu que és manifest eixos dies en la ciutat d’Alacant.

Per la seua banda nostres artistes també participaren enguany en el concurs de Fogueres:

Sergi MUSOLES plantà per segon any i ‘èxit l’acompanyà en un 3er premi en la Foguera Josep Àngel Guirao en 3ª categoria i un 2on premi en 4ª categoria + Premi Bacora Adulta de Casal Bernat i Baldoví, a lo Foguera en conjunt més satírica en correcte valencià, per a la Comissió Costa Blanca-Entreplages.

Per la seua part Lluís ENGUÍDANOS debutava en 3ª categoria infantil en la Foguera Sant Ferran (cas. San Fernando), no acompanyat per l’èxit en forma de banderí.

¡Tornarem!

#unitssomregne #nimesnimenysqueunafalla #somfallers #fogueres2019 #santblailatorreta.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

You may also like...