S’ENCETA ‘UNA FESTA PER A TOTS’ 2019

A boqueta nit del divendres, 18 d’octubre, va tindre lloc en l’esplanada de Nuevo Centro la recepció dels representants de les Falles de la Federació d’Especial, a l’igual que a les recent escollides Falleres Majors de Valéncia, Consuelo i Carla en sengles Corts d’Honor, artistes de les diferents Comissions i autoritats.

En acabant de l’acte protocolari les Falleres Majors de Valéncia tallaren la cinta que inaugurava l’Exposició de proyectes de les Comission de la FFSE i els recorts del XX Aniversasi d’Una Festa Per A Tots.

Per suposts nostres Falleres Majors, Ana MARTí i Daniela ROBERTO, junt a nostre President, Vicente HÉRCULES, i nostres artistes, Sergi MUSOLES i Luís ENGUÍDANOS, varen rebre als convidats, en els que departiren, davant de nostres proyectes.

#unitssomregne #nimesnimenysqueunafalla #somfallers #ffse #unafestaperatots #falleresmajorsdevalencia #falles2020 #fallesmusoles

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

You may also like...