DANIELA I ANA PROCLAMADES FALLERES MAJORS DEL REGNE 2020

En un Casal de gom a gom, a boqueta nit del dissabte 23 de novembre, tingué lloc el sempre emotiu acte de despedida de nostres Falleres Majors 2019, Amparo i Esther i la no menys emocionant continuació del cicle faller en la Proclamació, a continuació de la llectura de l’acta corresponent per part del Secretari, Rafa HÉRCULES, de les Falleres Majors 2020, infantil Daniela ROBERTO i RAMÍREZ i major, Ana MARTÍ i PAGÉS, a les que, de forma circumstancial, nostre Vicepresident, Manolo ANDRÉS i ZARAPICO, otorgà sengles quadros commemoratius.

L’acte, despuix dels corresponents parlaments de familiars i amics de nostres Falleres Majors, i entre ells les primeres paraules de les noves Falleres Majors a la seua Comissió i de nostre Vicepresident, llegint lo que per a l’acte havia preparat nostee President, Vicente HÉRCULES, va concloure en l’interpretació de nostre Himne, les fotos protocolàries i un més que opípar piscolabis.

#unitssomregne #nimesnimenysqueunafalla #somfallers #falles2020

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

You may also like...