YA TENIM ARTISTES PER A NOSTRES FALLES DE 2023

En l’encontre en la prensa del passat 10 de març, anunciàvem la renovació de Sergi Musoles Creacions Artístiques en la Falla del Regne. D’esta forma, Sergi i el seu taller plantaran en ‘sa casa’, nostra volguda avinguda, la que serà la seu undècima falla, sempre en risc, ingeni i sàtira, la seua marca d’identitat. ¡Eres un gran, Sergio!

musoles

Per la seua part Fallas Lluís Enguídanos establix un parèntesis en la seua trayectòria i des de la Falla del Regne volem agrair el seu treball, tracte i carinyo en nosotres durant estos dos anys. ¡Lluís, eres regnícola, i ho saps! ¡Mil gràcies!

mario-perez-artiste-infantil-2023

I per a les Falles de 2023 donem la benvinguda a la Falla del Regne a Mario Pérez Artista Fallero, que serà el responsable de plantar nostra falla infantil. Un encreuament de camins desijat que se materialisarà el pròxim març en la que, estem segurs, serà una gran falla. ¡Mario, benvingut a la que és, des de ya mateix, ta casa!

#unitssomregne #somfallers #nimesnimenysqueunafalla #falles2023 #fallas #somdemusoles #marioperezartistefaller

También te podría gustar...