GLOBOTÀ I CREMÀ DE LA FALLA INFANTIL

Poc minuts despuix de les sèt i mija de la vesprada del Dia de Sant Josep, la Comissió Infantil iniciava el que seria el preludi de la fi de la seua festa en una ‘globotà’, que ya s’ha fet tradicional.

En acabant, i complint l’horari establit, se va proceder al castell de fòcs artificials i cremà de la Falla Infantil, sent nostres Falleres Majors i President els encarregats d’encendre la mecha de la traca que iniciaria el fòc.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Despedint-se de la seua falleta i dels dies de festa vixcuts, nostres infantils formaren una roglada, agarrats de les mans, voltejant les darreres brases de lo que fon la seua Falla.

 

#unitssomregne #somfallers #nimesnimenysqueunafalla #falles2022 #pequeregne #crema

También te podría gustar...