RECOLLIDA DE PREMIS 2022

El dia 30 d’abril, els fallers de la Falla del Regne assistirem a l’acte de Recollida de Premis que no se va poder celebrar durant les passades festes falleres.

Pese a este canvi de data una gran comitiva de fallers varen acodir a la tribuna instalada en la Plaça de l’Ajuntament per a arreplegar els fruts d’allò que sembrarem durant el passat eixercici en treball, esforç i ganes de fer falla. Despuix del passacarrer i la recollida dels «palets» realisarem junt als nostres companyers i amics de la Federació de Falles d’Especial el ya tradicional passadiç, durant el qual enguany se va fer un sentit homenage a l’artiste faller Manolo Algarra fallit recentment.

Durant l’acte, tant l’estandart de la nostra comissió com els propis fallers varen lluir crespons negres en senyal de duel per la pèrdua del nostre volgut  faller Joan V. Ramírez Boscà.

En finalisar l’acte va tindre lloc un menjar en el nostre casal per a festejar els premis obtinguts durant l’eixercici 2021-2022 i aixina agarrar forces per a que l’eixercici pròxim siga encara més fructífer que l’anterior.

Relació de premis:

8º Premi Secció Especial

2º Premi Ingeni i Gràcia Secció Especial

4º Premi Josep Bea Izquierdo Llibret Lo Rat Penat

Millor Direcció Presentació Fallera Major

2º Premi Millor Actor Presentació Fallera Major

2º Premi Millor Actriu Presentació Fallera Major

 

#unitssomregne #falles22 #falles22 #falles #somfallers #nimésnimenysqueunafalla

También te podría gustar...