MENSAGE DE NOSTRAFALLERA MAJOR

Benvolgut Regne,

Sé que estos dies estan sent difícils per a tots. És complicat vore cóm un atre any més se passa nostre volgut març buit de monuments, llums, música, bunyols, alegria, indumentària, pólvora, castells… ¿Pero qué vos vaig a dir yo que no sapiau? Vos escric perque vos tire molt de menys. A soles pense en el dia que nos diguen que podrem celebrar nostres volgudes festes i pugam tornar a estar reunits en el Casal. Nostres sopars, nostres festes, nostres berenars, nostres abraços, vostres gests sempre de carinyo, nostre ‘quint i tapa’, nostra nit de paelles, nostra verbena…

Ara sol resta cuidar-nos per a que, el dia que tot açò arribe, estem tots i no falte ningú. Nos veem pronte.

Vos vol molt,

Vostra Fallera Major

fm-regne-2021

You may also like...