EL REGNE EN MENSAGERS DE LA PAU

Mensagers de la Pau és una ONG fundada en 1962 pel Pare Àngel, dedicant-se des d’eixe moment a l’ajuda als més desfavorits.

Les seues campanyes solidàries són amplament conegudes a nivell nacional, ya que inclús dona acovil en la Parròquia de ‘San Antón’ (Madrid) a gent sense recursos.

Recentment s’inaugurà un Centre d’Integració Social de Mensagers de la Pau en Valéncia, en el carrer Godofret Ros 5 (Montolivet). En este centre s’oferix assistència a famílies necessitades, contant ademés en un chicotet banc d’aliments. Per açò tota ajuda és ben rebuda.

Vàries comissions falleres estan organisant campanyes de recollida d’aliments no peridors, lo qual demostra, una vegada més, l’importància de les falles i els seus integrants com a part fonamental de nostra societat.

La Falla del Regne se suma a l’ajuda per a Mensagers de la Pau, i organisarà periòdicament recollidas d’aliments no peridors, centralisant en el Casal, en dates i horaris concrets, la seua recollida. La primera recollida ya fon el dia 24 de març.

Per la seua part Mensagers de la Pau de la Comunitat Valenciana agraïx ‘a la gran falla Regne de Valéncia – Duc de Calàbria que han tingut la sensibilitat i solidaritat d’organisar una gran recollida d’aliments per a nostres famílies més necessitades, en moments a on la pandèmia està complicant en el temps la seua precària situació, esta llabor ha segut possible gràcies a l’ajuda dels fallers de la comissió, amics i veïns. Gràcies en nom de Mensagers de la Pau.

#unitssomregne #mensagersdelapau

cooperacio-1 cooperacio-2

You may also like...