VA OCÓRRER EN SETEMBRE

Despuix d’una primera semana de setembre plenament fallera, arriba el moment de reconéixer la colaboració d’aquells que han estat al nostre costat. Per això, la Falla del Regne vol agrair a la Diputació de Valéncia la seua colaboració en nostra comisisó per mig de la concessió de la subvenció per a les Falles 2021.

dipu

El mestre ‘Pepet‘ fon nominat el 25 de setembre com a Fill Predilecte de Borriana. Des de la Falla del Regne volem felicitar efusivament a u dels artesans que més impronta ha deixat en el nostre colectiu i al que comsiderem un ‘regnícola’ més. ¡És u dels nostres! ¡¡¡Enhorabona Pepet!!!

pepet-fill-predilecte-de-borriana

Nostre artiste infantil, Luís Enguídanos, ha recollit el premi a la millor falla de la Secció Segona Infantil en la Gala de l’Artiste Faller, que se celebrà el 26 de setembre en el Palau de l’Exposició.

luis-enguidanos-premi-a-la-millos-falla-infantil-de-la-seccio-segona-gala-de-lartiste-faller

El 27 de setembre de 2011 Calàbria Teatre tornava al concurs de Teatre Faller i ho fea per a quedar-se. ‘Réquiem’, de Chema Cardeña, fon el principi de dèu anys consecutius de teatre en mayúscules: 15 obres de teatre, 2 directors, 29 actors/actrius.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

#unitssomegne #somfallers #falles2021 #falles #ladipu #pepet #fallesluisenguidanos #pequeregne #calabriateatre

You may also like...