S’INAUGURÀ ‘UNA FESTA PER A TOTS’ 2021

La XXI edició d’’Una Festa Per A Tots’, en que la Federació de Falles de Secció Especial mostra es seus proyectes per a les Falles 2022, s’inaugurà a boqueta nit del divendres 15 d’octubre en l’esplanada de Nuevo Centro.

L’acte s’inicià rebent als representants de les nou Comissions de la Federació, aixina com a les recent nominades Falleres Majors de Valéncia, Nerea López i Carmen Martín, acompanyades per les autoritats falleres.

Prengueren la paraula el President de la Federació, Rafa Mengó, abdós Falleres Majors de Valéncia, per a tancar el Regidor de Festes i President de JCF Carles Galiana. Aisha Bordas i Àngel Bellido foren els encaregats de l’interpretació del nostre Himne, que finalisà l’acte protocolari i se passà a l’inauguració de l’Exposició dels Proyectes.

Per supost allí estiguérem encapçalats per nostres Falleras Majors, Maria Hèrcules i Abril Alabau, junt a nostre presidente, Vicente Hèrcules, i nostres artistes, Sergi Musoles i Lluís Enguídanos, que per fi revelaren al món fallers els seus proyectes ‘Farta Societat’ i ‘Ideòpolis’ respectivament.

Un bon grapat de ‘regnícoles’ els acompanyaren en este acontenyiment.

#unitssomregne #somfallers #ufpat #fartasocietat #ideopolis #ffse #falles #falles2022 #llargavidaalesfalles

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

You may also like...