UNA FESTA PER A TOTS: TAULA REDONA EN ELS ARTISTES I SOPAR DE GALA

Moderat per Manuel Andrés Zarapico, membre de nostra Comissió, tingé lloc el dissante 16 d’octubre, per la vesprada en l’esplanada de Nuevo Centro el coloqui ya tradicional en els artistes falleres dins d’“Una festa per a tots”. Allí per supost participaren nostres artistes Sergi Musoles i Lluís Enguídanos.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

I ya per la nit tingué també lloc el Sopar de Gala, enguany en el Saló Mediterráneo d’Albal. En ell s’mpongueren les insígnires d’argent i d’or de la Federació a Falleres Majors, nous representants i personages destacats per la seus colaboració en la FFSE

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Fotografies d’Internet,.

#unitssomregne #ufpt #falles2022 #falles #somfallers #ffse

You may also like...