ENTREGA DELS PREMIS PLANTANT BATALLA 2020

El divendres, 19 de noviembre,  fon un dia memorable per al Regne. A la fi poguérem fer entrega en nostre Casal dels ‘Premis Plantant Batalla’ 2020, que la pandèmia nos va impedir fer arribar als seus guardonats.

El premi ‘Plantant Batalla en la Societat’ fon per al científic i investigador contra el càncer Octavio Romero Ferraro, i el premi ‘Plantant Batalla en les Falles’ fon per al mestro de la pólvora i la pirotècnia Gregorio Juan Moreno ‘Gori’.

L’acte estigué presidit per nostres Falleres Majors de 2020-2021, Ana Martí Pagés i Daniela Roberto Ramírez, junt al nostre President Vicente Hércules Codes.

Fotos Jesús Montesinos

#unitssomregne #falles #somallers #premisplantantbatalla

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

También te podría gustar...