PROCLAMACIÓ DE LES FALLERES MAJORS DEL REGNE 2022

El dumenge, 21 de novembre,  ha segut un gran dia per a la Falla del Regne, ni més ni manco que hem celebrat la Proclamacióo de nostres Falleres Majors 2022, Maria Hércules i Ferraro i Abril Alabau i Calatayud.

Per motius de les restriccions de l’aforament, obligades per l’estat de pandèmia, este acte, celebrat habitualment en nostre Casal, ha degut fer-se a l’aire lliure en una masia en la localitat de Sueca, propietat dels pares de nostra Fallera Major Infantil. Gràcies a Deu l’orage ha segut benévol contribuint al lluïment de la celebració.

L’acte, com protocolàriament ve sent habitual, s’ha obert en l’emotiva despedida de nostres Falleres Majors 2020-2021, Daniela Roberto i Ana Martí, que nos han dirigit les seues darreres paraules.

A continuació el Secretari, Rafa Hércules, ha fet lectura de sengles actes en les que se nominaven les Falleres Majors 2022, i aixina Abril i Maria han segut rebudes en l’improvisat escenari a on nostre President, Vicente Hércules i Codes, els ha fet entrega del quadro en el pergamí pel que quedaven proclamades ya en la seua dignitat.

El simpàtic i amé discurs de benvinguda a Abril ha corregut a càrrec de sa mare Mapi Calatayud, en moltes referències a la seua germana i tia de la Fallera infantil, Llúcia, verdadera comboyanta del fet. Per part de Maria la benvinguda ha seguts a càrrec de sa tia, Virginia Ferraro, en un to més intimiste, familiar i emotiu.

A continuació era la tanda de oir per primera vegada les paraules que nostres recent proclamades Falleres Majors han dirigit als seus fallers, allí en gran número congregats.

Les paraules de tancament del President i l’interpretació del nostre Himne, han donat pas a un abundant i opípar catering del que tota la Comissió ha fruït i en el que se nos ha permés retrobar-nos en l’ambient faller que tots tant hem tirat de menys.

¡Vixquen les Falles de l’any 2022!

#unitssomregne #somallers #nimesnimenysqueunafalla #falleresmajors #falles2022

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

También te podría gustar...